Popular Posts

Sunday, February 27, 2011

Layan Lagu best

hurmm.... Sunday night is the most boring night ever for all over weeks. so anyone agree with me?? or adeknan ni jer yang salalu rasa macam nih. perkh.... sampai rase macam nak take a bullet straight to my brain jer macam lagu Bruno Mars plak kan. .. so ape kata dengar lagu luahan hati ku ini...

~ceh berangan jer kerja adeknan ni kan.... ape2 baik kita layan lagu ni dulu k...hik3




so korang semua mesti dh boleh agak tahap keboringan adeknan ni kan... you know why...ni sume because of tomorrow is Monday? which is working days... nak tau x apa yang adeknan layan this weekend? urm....


Punyalah boring sampaikan adeknan layan lagu jer dari bukak mata ,sambil masak , sambil mandi, makan, minum dan sebagainyalah semua dengan dua lagu ni...

nak masuk tidur pon dengar lagu nih; ni kira lagu nih pecah BOX Office adeknan lah ni. harap2 esok tak lah sampai pecahlan Office adeknan plak. bayangkan kalau office adeknan yang cantik lip-lap2 tu di masukkan dalam BOX perkh. pecah....

Pengsan adeknan x sedarkan diri sambil makan donut kalau mcm 2..... hahaha dahsyat x dahsyat kan....kui3

ni lah lagu berhantu tu....best gak lagu ni slow jer. memang layan arghhhhhh~~

Jessie J - Price Tag (edisi remix)



itu baru satu lagu. hah ni ada lagu sebuah lagu yang menjadi lagu kegemaran adeknan. almaklumlahkan takde kerja hujung minggu "sebenarnya byk kerja menyemak buku latihan pelajar" tapi saja jer cakap xda kerja....

Kadang-kadang rasa macam nak menjerit Kuat2 jer kan. tapi mana buleh??? kena jaga atitude bebeh. so that's why ler adeknan punya hati ni meronta-ronta. huhu,,,, BTW to the people who had the same problems with me... meh adeknan share that hunted song ever for this weeks chart on adeknan blog. kui3...

sebab dh pening tengok buku budak-budak nih,,,, hik3 WTH

what the hell



What The Hell betul lah.. this song really awesome... lagi-lagi dah lama tak dengar lagu avril nih. kalau nak tau adeknan sebenarnya minat sangat gat dia nih waktu mula-mula kemunculan nyer nyanyi skater boy dulu...


huhu teringat kisah muda remaja adeknan dulu gan member lama-lama layan lagu tu,.... huhuhu

tapi tak pa adeknan akan layan punya lagu ni sampai puas hahahahahahha


p/s this the first time adeknan try to adding some youtube video on this blog. please enjoy it BT
W

3 comments:

senyumSOYA said...

hehehe...grenade tu best! heheh

sicomot-comel said...

haha..
nmpklah kebosanannye tuh..hik3..

SCC suke lagu price tag ! =D

adek_nan said...

hahaha~ memang bosan bukan setakat tahap Cipann tapi tahap Kala Jengking tau...huhu

Post a Comment

Let see Where You Came From

free counters
get this
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes Powered by Blogger | DSW printable coupons