Popular Posts

Tuesday, April 3, 2012

"Long Hair" aku Rindu

Rambut? 
Rambut merupakan mahkota bagi sesetenggah orang.. bagi adeknan pun lebih kurang macam tu lah. dah bermacam-macam fesyen rambut adeknan telah praktikkan sehingga kini. 

dalam masa dua tiga hari ni adeknan rindukan rambut panjang adeknan yang dulu. almaklumlah kan setelah mempunyai karier yang masih ada pasang surut ni. kena jaga semuanya. 

Untuk melepaskan kerinduan. kita layan pic yang mana adeknan dulunya berambut panjang ok, (walaupun xda lah panjang sangat)

With Uncle Maniam_ 
P/s- Mulut dia ni masin (pernah ckp kat adeknan bahawasanya adeknan suatu hari nanti akan jadi PA YB. Perghhh memang terjadi! Thanks Uncle Maniam


Ambikk Pic sendiri a.k.a Perasan


Buat-Buat rajin masa ni, ada bos tengok kitowang wat keje


Masa fikirkan Stail apakah yg sesuai nak gunting rambut!


Opss Yg ni x termasuk Ok! hehe
* adeknan tengah berusaha nak memanjangkan rambut! so sesiapa yg ada tips penjagaan rambut boleh lah share ok. coz adeknan ada masalah kelemumur setiap kali berambut panjang walaupun menggunakan shampoo anti dandruff skali pun.
TQ.

Ceritera Tammat

2 comments:

HairiAks said...

hahaha.. tu dia... kalau lah rambut aku leh wat style mcm tu kan best.. ngee...

adek_nan said...

hairiasks.. OTW nk panjangkan rambut ni,,, x kira cikgu x cikgu.!

Post a Comment

Let see Where You Came From

free counters
get this
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes Powered by Blogger | DSW printable coupons