Popular Posts

Friday, March 19, 2010

TerkiaL Kial.

Baru sebentar tadi pembentangan kertas projek penyelidikan POP di TS8A membuatkan kami yang sudah sekian lama tidak membaut pembentangan tampil kehadapan untuk membuat pembetangan. Mulanya confident memulakan pembentangan dengan memperkenalkan ahli kumpulan yang terdiri daripada 4 orang, 2 lelaki 2 lagi pompuan.
Tapi Main point yang sebenar tu baru nak cakap kat sini. hahaha masuk jew bahagian Abstrak, . . . . tiba2 jew x tau nak cakap apa. mak oi...terasa yang teramat bodoh rasanya. terasa diri ini memang langsung tidak membuat persediaan awal. hahaha "padan Muka".

DENGAN TaK Malunya terus je meminta rakan sekerja meneruskan pembentangan kami. HUH! malu siot. Dah lah aku cakap x petah, selalu jer tersasul hahahaha.a.a.a.a Nasib baik bahagian summary of finding tu aku boleh lah, boleh lah sikit. tu pun sebab dah buat edit asgmnt kn. huhuuuhuhu
APA YANG PENTING SEKARANG BEBANAN POP TU tak ada lagi. semuanya sudah selesai. alhamdulillah..
The MORAL of The STORY kat sini, jangan ler korang jadi macam kami ni. Kalau boleh tu, Buat lah persediaan awal di rumah sebelum tido practis dulu bentang di depan teddy bear, nnt x lah malu macam kitorg ni. hahahaha

1 comments:

anis said...

preparation group anis pown x sempurna....kelam kabut jadiknye...huhuhu....teruk sungguh hari pebentangan nih....:(

Post a Comment

Let see Where You Came From

free counters
get this
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes Powered by Blogger | DSW printable coupons