Popular Posts

Tuesday, February 9, 2010

Minggu yang paling Banyak Kerja

Minggu ni adalah minggu yang paling banyak kerja. dan alhamdulillah terasa sedikit kurang bebanan di kepala otak nie. Maklumlah baru jew habis mid-term Law tadi. huhuhuhuuuuu....seronok gak menjawab sln td. Lepas nie lagi banyak kerja kena selesaikan, baru boleh menrik nafas lega time cuti nanti. kn?????..


Plan cuti nie,,,

Masih tak tau nk gi mana-mana lagi. myb duduk rumah jew kot, layan internet gan TV.
Tapi klw ikut dulu2, time ni ler plg best klw nk melaram....hehehe.... Kalau diikutkan mmg terlampau banyak lagi tugasan yang belum disiapkan. Ada tugasan berKump & tugasan individu. Hempppppp......susah gak nk start wat tgsan kump nie... Yer lah nk kump 1 kump baru leh wat kerja kan. Tapi rasanya asgmnt individu lagi susah,,,,,coz x tau nk wat mcm mn nie. + lg dgn rasa malas yg x terhingga nie......
kui3..

Nak tak nak,,, terpaksa gak lah wat sume benda nie kn? dh takdir. nk wat mcm mana. Klw sesiapa yg masih rasa x percaya tu, meh la tengok kat list asgmnt aku nie......banyak x terhingga,,,,,kn2?

1. Penulisan ilmiah KPT.

2. Asgmnt Kump KPT

3. Ulasan Kajian POP.

4. Slide Kajian POP
5. Pembentangan POP.
6. Penulisan Kajian Misteri En.Khai.

7. Ulasan Buku "Blue Ocean Strategy"
8. Pembentangan Tugasan "Blue Ocean Strategy"
9. Jualan Kerongsang.
10. Mid-Term Keusahawanan- minggu ke9

11. Mid-Term PoP.
12. Siapkan 3 soalan Tutorial PoP

13. E-Learning kat My Guru tiap2 minggu.

1 comments:

anis said...

uiks...nan....sama la...byk gler asgmnt...ko senaraikan bru aku sedar...hahahaa.....keje yg belom diberes kan byk lg....

weh nan....ko follow la aku nyer blog...hihihi....

ttg yg ulasan kajian POP tue kan...dye nk kite wt dlm bm or bi erk??

Post a Comment

Let see Where You Came From

free counters
get this
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes Powered by Blogger | DSW printable coupons